Energie Coöperatie Bergen op Zon

Energie Coöperatie Bergen op Zon (ECB) is een lokale energiecoöperatie. In samenwerking met de Stichting Energietransitie Bergen op Zoom geven wij met onze zonprojecten vorm aan een toekomstbestendig en energieneutraal Bergen op Zoom.

Zo doen we dat
Wij wekken samen met particulieren en organisaties uit onze mooie gemeente groene stroom op. En dat levert ook wat op! Niet voor de grote energieleveranciers, maar voor onszelf, door jouw energienota te verlagen. Op deze wijze dragen wij bij aan de lokale economie en maken wij Bergen op Zoom een stuk duurzamer.

Twee locaties
Zonnecentrale Gemeentewerf
De gemeente stelt het dak van de buitenloodsen van de Gemeentewerf aan de Blankenweg in Bergen op Zoom beschikbaar. ECB verzorgt de installatie, aansluiting, exploitatie en beheer van de panelen, als ook de administratie, communicatie en advisering.
Lees hier meer

Zonnecentrale de Wittenhorst Halsteren
De gemeente Bergen op Zoom stelt het dak van SWV de Wittenhorst aan het Lindelaantje 1 te Halsteren beschikbaar. ECB verzorgt de installatie, aansluiting, exploitatie en beheer van de panelen, als ook de administratie, communicatie en advisering. 
Lees hier meer. 

Blokstallen 2b
4611 WB Bergen op Zoom

Meer weten?
https://www.ste-boz.nl

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap