De Groene Pluim is voor bedrijven die serieus werk maken van de Global Goals en om deze bedrijven stevig te positioneren. Door De Groene Pluim uit te reiken ontstaat er een voorbeeldfunctie voor bedrijven om (nog) bewuster te gaan ondernemen en komt er een positieve beweging op gang.

Bergse Winnaar Ricoh

Het Europees distributiecentrum van Ricoh in Bergen op Zoom, de leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen, is het tweede bedrijf dat de Groene Pluim in ontvangst mag nemen. Dit is een initiatief van BZW West-Brabant om bedrijven die serieus werk maken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) positief te erkennen. De prijs werd op 24 november uitgereikt tijdens het bedrijfsbezoek van BZW-leden aan Ricoh.

Lees het hele interview op de website van de Groene Pluim.

Doe mee!

Vind jij dat jouw bedrijf in aanmerking moet komen of wil je een bedrijf aanmelden? Doe mee!

De Groene Pluim en VNO-NCW Brabant-Zeeland
Sinds de oprichting van VNO-NCW Brabant Zeeland in 1917 behartigt ze de belangen van het bedrijfsleven, organiseert inspirerende ledenbijeenkomsten en staat aan de basis van vele nieuwe initiatieven, zo ook van De Groene Pluim.
In de overtuiging dat motiveren, stimuleren en ‘doen’ effectief werkt, hebben de portefeuillehouders duurzaamheid van de vier lokale kringen van West-Brabant dit initiatief ontwikkeld. Samen met verschillende gemeentes zoals Bergen op Zoom wordt dit initiatief gesteund.

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap