Word ook een Duurzame Doener

Dit platform is speciaal opgezet om zichtbaar te maken wat er in onze gemeente en regio gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Het kan dus niet bestaan zonder initiatieven en plannen vanuit Bergenaren zelf! Gelukkig zijn er al flink wat Duurzame Doeners die de weg naar Duurzaam Bergen op Zoom hebben gevonden.

 

Over de verschillende projecten in Bergen op Zoom

 
Bijvoorbeeld Het Oererf: een ecologische woongemeenschap in oprichting. Maar het Stadspodium, Algemene School Oost, De Groene Pluim en heel veel andere enthousiastelingen zijn vertegenwoordigd op het platform. Zo hebben we een mooi overzicht gekregen van verschillende projecten. Natuurlijk zie je in de agenda ook de lokale activiteiten en gebeurtenissen op het gebied van duurzaamheid.
 
Project werkgroep zwerfvuil

Ook een Duurzame Doener?

 

  • Heeft jouw organisatie of initiatief een duurzaam doel?
  • Draag je ermee bij aan (een van de) SDG’s?
  • Is het initiatief actief in de regio Bergen op Zoom?
 
 

Sluit je dan aan als initiatiefnemer!

 
Duurzaam Bergen op Zoom is volop in beweging. Het is een dynamische verzamelplek voor iedereen die duurzaamheid een belangrijk thema vindt. Je bent van harte welkom om bij te dragen! Wil jij net als de Duurzame Doeners iets positiefs bijdragen aan de samenleving, toekomst en de natuur? Meld je initiatief dan aan via deze website. Wij zorgen dan dat je voortaan te vinden bent op dit platform.
X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap