De gemeente Bergen op Zoom heeft een subsidie toegekend gekregen van € 342.100 in het kader van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Met deze regeling kunnen huiseigenaren in 2020 kleine energiebesparende maatregelen nemen in hun huis zoals het aanbrengen van Ledlampen, radiatorfolie, leidingisolatie, stand-by-killers en tochtstrippen.

De gemeente gebruikt de regeling ook voor het geven van advies aan huiseigenaren over energiebesparende maatregelen, zoals dak-, raam- of gevelisolatie. Hiervoor organiseert de gemeente in 2020 informatieavonden. Daarnaast komen er vier collectieve inkoopacties voor woningisolatie en zonnepanelen.
Via het regionaal energieloket kun je alle regelingen vinden en de Stichting Energietransitie Bergen Op Zoom (STEB) is partner in de uitvoering van de RRE-regeling.

Hou ook deze site in de gaten voor nieuws over activiteiten, bijeenkomsten en meer info over het verduurzamen van je huis! Alvast weten wat je kunt doen om energie te besparen? Bekijk dit artikel! of kijk eens op milieucentraal.nl

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap