In deze (online) sessie nemen we je mee in de wereld van groene daken. Wat is er allemaal mogelijk? Groene daken zijn heel mooi, verkoelen het huis èn de omgeving.Een groen dak gaat twee keer langer mee dan een ‘normaal’ plat dak en vraagt minder onderhoud. Maar hoe weet je of een groen dak goed is aangelegd? Kan mijn dak het wel dragen? Hoe werkt het met zonnepanelen en een groen dak? En wat kost een groen dak?

Experts Carleen Mesters en Mattijs van Dalen kunnen al jouw vragen hierop beantwoorden. We laten zien hoe je eenvoudig zelf een groen dak kan aanleggen. En er zijn subsidiemogelijkheden vanuit de provincie Brabant voor groene buurtprojecten. Er is subsidie beschikbaar voor het samen aanleggen van groene daken. We vertellen je er alles over op maandag 13 december. De bijeenkomst zal afhankelijk van de Coronasituatie fysiek of digitaal zijn.

Datum: Maandag 13 december 2021
Tijdstip: 19:00-21:00
Locatie: online                                                                        

Aanmelden via: info@klimaatsupport.nl

Programma

  1. Groene daken – feiten en fabels | Carleen Mesters (Stroom en Onderstroom, Green Deal groene daken)
  2. De deskundige | Mattijs van Dalen (Green Revolution, NL-Greenlabel)
  3. Subsidiemogelijkheid Martine Kreuger| Klimaatsupport

 

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap