Het wipseizoen is weer begonnen: van 21 maart t/m 31 oktober wordt het NK Tegelwippen gehouden. Dit jaar doet Bergen op Zoom ook mee en wie anders kunnen we beter uitdagen dan buurgemeente Roosendaal?  Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden! Iedereen kan meedoen door tegels te wippen in z’n eigen (gevel)tuin!

Natuurlijk draait het kampioenschap niet alleen om rivaliteit, maar heeft het een hoger, gemeenschappelijk doel. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, prettiger voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier!

Wip je mee? Binnenkort worden er meerdere acties bekend gemaakt. Maar je kunt zelf ook iets organiseren met je buren, je school of de hele wijk! Stuur jouw actie ook naar info@duurzaambergenopzoom.nl 

 

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap