Gemeente Bergen op Zoom is dit jaar NKW-gemeente voor de Nationale Klimaatweek 2023. In deze week is er extra aandacht voor een beter klimaat. En vooral: wat wij met z’n allen kunnen doen om Nederland duurzamer te maken. Niet alleen tijdens deze week, maar het hele jaar. Gedurende deze Nationale Week worden er verschillenden initiatieven georganiseerd voor een beter klimaat door het hele land!

Bergen op Zoom is dit jaar NKW (Nationale Klimaat Week) gemeenten en zal zich (nog meer dan normaal) actief inzetten langs verschillende wegen om positieve klimaatimpact te bereiken. Door te laten zien wat er allemaal al gebeurd binnen de gemeentegrenzen op het gebied van klimaat hoopt de gemeente anderen ook te te stimuleren om een bijdrage te leveren.

Behalve duurzame groene gemeenten en klimaatsupporters (organisaties en bedrijven) zijn er ook Klimaatburgemeesters actief. In de gemeente Bergen op Zoom hebben we in 2023 niet 1, maar zelfs 2 Klimaatburgemeesters! Deze Klimaatburgemeesters zetten zich in voor een beter klimaat. Ze zijn een voorbeeld in hun gemeente en inspireren anderen om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen.

Wil jij weten wat jij kan doen voor een beter klimaat? Of wil jij weten welke klimaatburgemeesters er actief zijn in jouw buurt?
Neem dan een kijkje op Nationale Klimaatweek 2023 – Agenda (nkw2023.nl).

Samen voor een beter klimaat.

 #nkw2023 #nkwgemeente #nationaleklimaatweek #samenvooreenbeterklimaat

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap