Ben je benieuwd of je energierekening nog lager zou kunnen? Of voel je in de winter dat het ‘tocht’ op een bepaalde plek in je huis? Neem dan nu contact op met een energiecoach uit gemeente Bergen op Zoom. Een energiecoach komt dan bij je thuis om te kijken waar je nog energie kunt besparen. 

Tips om energie te besparen

Een energiecoach is een opgeleide vrijwilliger van Stichting Energietransitie Bergen op Zoom die met je meedenkt over manieren om energie te besparen. Samen met een energiecoach bekijk wat past bij jouw huis en jouw budget. Het gaat hierbij niet alleen om grote maatregelen. Je kunt thuis ook kleine dingen doen om je energierekening te verlagen, zoals tochtstrips aanbrengen en radiatorfolie plaatsen. Een energiecoach geeft je daarover handige en praktische tips.

 

Informatie over maatregelen en verduurzamen

Maar een energiecoach helpt je ook graag met uitgebreide informatie over verduurzamen en subsidies. De energiecoaches zijn deskundig en getraind om te kijken hoe je het beste energie kunt besparen en welke duurzame maatregelen voor jouw woning geschikt zijn. Ook geven ze advies over de volgorde waarin je zulke maatregelen het best uit kunt voeren.

Verhoog je wooncomfort en neem contact op

Deze kleine of grote aanpassingen in je huis hebben niet alleen impact op je energierekening. Ze hebben ook een positieve invloed op je wooncomfort. Wil je nog fijner wonen en er de komende winter ook lekker ‘warmpjes’ bij zitten? De hulp van een energiecoach is gratis en vrijblijvend. Schakel deze dus gerust in! Interesse? Kijk op : Energiecoach aan huis in Bergen op Zoom | Regionaal Energieloket of stuur een e-mail naar info@ste-boz.nl.
X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap