Impershield Europe B.V.

Bio-polymerenproducent Impershield levert producten en toepassingen op basis van natuurlijke polymeren voor de bescherming van natuur- bak- en betonsteen en natuurlijke acrylvervangers aan de verfindustrie, verpakkingsindustrie en de bouw. Plantaardige harsen en oliën en kennis van de Maya’s vormen de basis voor de producten. De combinatie van productontwikkeling in Mexico en toegepast onderzoek in Europa, zorgt voor continu innoveren en uitbreiden van het aanbod aan beschikbare producten.

Samenwerking met B&E Reiniging

B&E Reiniging uit Yerseke is voortaan dealer van de duurzame hydrofobeermiddelen van Impershield Europe. Daarover hebben beide bedrijven een overeenkomst gesloten. De waterafstotende middelen Stoneseal en Bioseal van Impershield beschermen minerale oppervlaktes tegen vuil, vocht en UV en hebben een 100% natuurlijke samenstelling. B&E Reiniging wordt de eerste dealer voor de regio Zeeland en omstreken.

Hydrofoberen is het waterafstotend maken van bijvoorbeeld een gevel, terras of vloer. Impershield Europe levert uit Mexico afkomstige hydrofobeermiddelen: deze producten zijn nieuw voor de Europese markt, en beschermen bovendien tegen vuil en UV. Ze zijn door hun natuurlijke samenstelling niet milieubelastend, daarnaast zijn ze arbovriendelijk.

Eduard van Oeveren (directeur B&E Reiniging) en Walter Warmerdam (directeur Impershield Europe) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Impershield Europe B.V.

Impershield Europe B.V.

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap