Millvision

Millvision ontwikkelt biobased materialen en producten om een meer duurzame maatschappij te krijgen, halen de grondstoffen (vaak rest-stromen) uit de regio en produceren zoveel mogelijk in de regio zelf.

Millvision heeft als missie vergroening van de maatschappij en dus minder vervuilen. Millvision heeft haar ontwikkel-centrum op industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer.

Educatie

We zetten diverse studenten van ROC en Hogescholen in, om de jeugd al vroeg te laten kennis maken met en om ze te enthousiasmeren voor vergroening; het kan echt anders! Enkele producten waar aan gewerkt wordt, zijn de ‘in de koude grond afbreekbare plantenpotten’ i.p.v gewoon plastic! Daarnaast zijn er zakjes en doosjes van natuur- en bermgras vezels (Raamsdonksveer Papier), bio-walbeschoeiingen en vangrails op basis van o.a. bermgras. Millvision is tevens actief in de support van diverse verenigingen in de Gemeente Geertruidenberg. Millvision is frontrunner in de biobased economy en hiermee zetten we Geertruidenberg ook internationaal op de kaart.

Projecten van Millvision:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bezoekadres
Ramgatseweg 11 i
4941 VN Raamsdonksveer

Meer weten?
www.millvision.eu

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap