november 2020

2020do26nov19:0021:00KlimaatDialoog #219:00 - 21:00 Online Event

parkeerplaats met vaste planten plantsoen in Lichtenvoorde; park

Meer

Evenement details

Met ruim 40 deelnemers, zowel inwoners als vertegenwoordigers van diverse organisaties, was de eerste klimaatdialoog op 8 september in Bergen op Zoom een groot succes! Wethouder Petra Koenders gaf het startsein voor de dialoog. “De aftrap vandaag is niet eenmalig, maar het begin van een hele reek en proces waar we nog jaren mee bezig zijn.” aldus Koenders. Op 26 november wordt deze dialoog dan ook voortgezet om met elkaar verder te onderzoeken hoe we Bergen op Zoom klimaat- bestendig gaan maken. Inschrijven

Achtergrond

Het klimaat verandert voelbaar. De gevolgen; hitte(stress) in de binnenstad, droogte, wateroverlast met alle gevolgen van dien, zullen we moeten opvangen. De gemeente gaat daarvoor strategie opstellen waarin maatregelen worden benoemd en kansen beschreven. Daarbij nodigt de gemeente ook bewoners, bedrijven, en organisaties zoals de agrarische sector en natuurorganisaties uit om mee te denken en mee te doen. Wie gaat wat doen? En hoe kunnen we samenwerken?

Voor wie?

Bent u als organisatie of inwoner betrokken bij dit onderwerp? Heeft u hier kennis over als expert of ervaringsdeskundige? Dan nodigen we u graag uit om mee te denken en praten. Doe mee!

 

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Online Event

X