maart 2021

2021di23mar19:0021:00Klimaatdialoog 3 - Deelgebied 1: In gesprek over stad en dorp19:00 - 21:00 Organisator: Gemeente Bergen op Zoom

foto van groen huisje van gras

Meer

Evenement details

Het is alweer tijd voor de derde Klimaatdialoog van Bergen op Zoom!

We hebben al eerder met elkaar gesproken over de weerbaarheid van de gemeente Bergen op Zoom tegen de gevolgen van klimaatverandering. Toen hebben we al kennis gedeeld en samen kerndoelen opgesteld. Deze keer bekijken we wat die kerndoelen betekenen voor deelgebieden binnen de gemeente.

In de dialoog over deelgebied 1: stad en dorp focussen we op woonwijken, het stadscentrum en dorpskernen.

In de dialoog over deelgebied 2: landelijk gebied focussen we op natuur, landbouw en recreatie in het buitengebied.

De belangrijkste vraag is: wat willen we? We bekijken mogelijke kansen en oplossingen en brengen daar prioriteit in aan. Welke oplossingen wilt u graag, misschien, of niet? Welke oplossingen zijn nu belangrijk, welke kunnen we later oppakken?

Omdat we niet alleen zelf aan het woord willen zijn als gemeente zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste pitches (van 2-3 minuten). Wil je vanuit jouw expertise of ervaring andere deelnemers inspireren? Meld je dan in het aanmeldformulier aan als presentator.

In Klimaatdialoog #4 op 13 en 15 april (voor deelgebieden 1 en 2 respectievelijk) maken we vervolgens afspraken over wie aan de slag kan en gaat met de gewenste oplossingen. Het is daarom van belang om ook alvast 13 of 15 april voor de volgende bijeenkomst te reserveren.

Klimaatdialoog #3 Bergen op Zoom

Wat:                            Klimaatdialoog #3 Bergen op Zoom
Deelgebied 1: stad en dorp
Deelgebied 2: landelijk gebied

Datum en tijd:           Deelgebied 1: stad en dorp op dinsdag 23 maart van 19.00- 21.00 (en het vervolg is op 13 april Klimaatdialoog #4)
Deelgebied 2: landelijk gebied op donderdag 25 maart van 19.00-21.00 (en het vervolg is op 15 april Klimaatdialoog #4)

Locatie:                       Online, via Zoom (link volgt na aanmelding)

Aanmelden:               Voor 20 maart via het aanmeldformulier.

Wij waarderen het enorm als jij mee wilt denken als ervaringsdeskundige, expert en/of belanghebbende. Dus meld je snel aan!

 

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:00

X