mei 2019
Evenement details
Wist je dat... er een Egyptische ui door de moestuin loopt, deBrave Hendrik een meerjarige spinaziesoort is en dat je ook het blad van de Oost-Indische Kers kunt eten? Ad van
Evenement details
Wist je dat… er een Egyptische ui door de moestuin loopt, deBrave Hendrik een meerjarige spinaziesoort is en dat je ook het blad van de Oost-Indische Kers kunt eten?
Ad van Raam geeft op woensdag 15 mei een inspirerende kookworkshop met gebruik van de bijzondere groenten en kruiden uit de Historische StadsMoestuin, die zich in de Beeldentuin van het Markiezenhof bevindt.
Na een korte uitleg zal er eerst een oogstronde gemaakt worden in de tuin, daarna wordt er een driegangenmenu bereid in de professionele keuken achter het Flammkuchenrestaurant.
Tijd
(Woensdag) 17:00 - 21:00
Locatie
Andere Koek
Lievevrouwestraat 35
Organisator
Jolande Vermaas, Ad van Raam