mei, 2019

2019wo15mei17:0021:00Kookworkshop: Van Barbarakruid tot Wilde Rucola17:00 - 21:00 Andere Koek Organisator: Jolande Vermaas, Ad van Raam

Evenement details

Wist je dat… er een Egyptische ui door de moestuin loopt, deBrave Hendrik een meerjarige spinaziesoort is en dat je ook het blad van de Oost-Indische Kers kunt eten?

Ad van Raam geeft op woensdag 15 mei een inspirerende kookworkshop met gebruik van de bijzondere groenten en kruiden uit de Historische StadsMoestuin, die zich in de Beeldentuin van het Markiezenhof bevindt.

Na een korte uitleg zal er eerst een oogstronde gemaakt worden in de tuin, daarna wordt er een driegangenmenu bereid in de professionele keuken achter het Flammkuchenrestaurant.

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 21:00

Locatie

Andere Koek

Lievevrouwestraat 35

Organisator

Jolande Vermaas, Ad van Raam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
Copy link
Powered by Social Snap