februari 2021

2021wo10feb20:0021:15Webinar RES: Zon, wind en warmte in West-Brabant20:00 - 21:15 Organisator: RES West-Brabant

regionale-energiestrategie

Meer

Evenement details

Met het webinar ‘Zon, wind en warmte in West-Brabant’ op 10 februari 20.00 – 21.15 uur informeert de RES West-Brabant inwoners over het opwekken en inzetten van duurzame energie in de regio.

Programma

Experts nemen u mee in de plannen en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie in onze regio. De uitzending is een afwisselend programma van gesprekken in de studio en filmpjes op locatie. U krijgt meer informatie over de omslag naar een duurzame energievoorziening en worden de plannen, het proces en gemaakte keuzes voor duurzame energie in de regio West-Brabant toegelicht.

Aanleiding

In het landelijke Klimaatakkoord is afgesproken dat we in Nederland in 2030 onze CO2-uitstoot met minstens 49% moeten verlagen. Hoe dat moet wordt onderzocht in 30 energieregio’s in Nederland. Elke regio bekijkt waar en hoe het best duurzame elektriciteit op land opgewekt kan worden. Daarnaast wordt ook gekeken naar duurzame warmtebronnen als alternatief voor aardgas. Dit plan noemen we de Regionale Energiestrategie (RES). De eerste versie van dit plan voor West-Brabant (RES 1.0) is inmiddels af.

Aanmelden

Meld u hier aan voor het gratis webinar. RES West-Brabant stuurt de link om mee te kijken kort voor de uitzending begint.

Tijd

(Woensdag) 20:00 - 21:15

Organisator

RES West-Brabantreswestbrabant@brabantsedelta.nl

X