Natuurpodium Brabantse Wal 

Het Natuurpodium is het centrum voor Natuur- & Duurzaamheidseducatie op de Brabantse Wal. Ons Bezoekerscentrum aan de Boslustweg 1, bij de Stayokay en het Klimbos, is dagelijks geopend. Met het Bezoekerscentrum Kraaijenberg (Brabants Landschap) werken we nauw samen. Ons Onderwijsprogramma is jaarlijks gratis beschikbaar voor de scholen in de regio. Wij organiseren in opdracht van onze partners Projecten & Evenementen.

Onze doelgroep
Wij richten ons op kinderen van 4 – 14 jaar. On streven is dat ieder kind in de regio minimaal 4x op het Natuurpodium komt in schoolverband (3x basisonderwijs en 1x voortgezet onderwijs) en buiten school regelmatig in de natuur komt.

Missie
Wij vertalen duurzaamheid naar alledaagse en lokale situaties. Bij ons leer, ontdek en beleef je de natuur en duurzaamheid dichtbij, in je eigen omgeving. Wij streven ernaar dat onze bezoekers de Brabantse Wal leren kennen, de omgeving (nog meer) gaan waarderen en er (nog beter) voor gaan zorgen.

Organisatie
Het Natuurpodium is een stichting met de gemeente Bergen op Zoom en Brabants Landschap als moederorganisaties. Het bestuur wordt gevormd door vijf onbezoldigde leden, de dagelijkse leiding is handen van de directeur. Diverse partners hebben hebben meegeholpen in de oprichting en ondersteunen ons in ons werk.

Projecten van Natuurpodium Brabantse Wal:

Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom

Meer weten?
www.natuurpodium.nl

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap