Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, waaronder Brandweer Midden- en West-Brabant, is een krachtige hulpdienst die 24/7 klaarstaat om hulp te bieden. Primair richten wij ons op fysieke veiligheid: het voorkomen en beheersen van risico’s en het bestrijden van incidenten en crises.

In onze regio werken 24 gemeenten, brandweer, politie, Geneeskundige HulpverleningsOrganisatie in de Regio (GHOR) en het Openbaar Ministerie samen. Vaste samenwerkingspartners zijn de waterschappen, de GGD, de omgevingsdienst en defensie. Daarnaast werken we regelmatig samen met bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, het Rode Kruis, de KNRM, de KBO, de Brabantse werkgeversvereniging, Essent en Brabant Water.

Wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering en duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Komende jaren werken we verder aan verduurzaming op het gebied van energie, circulair inkopen, reisbewegingen en onze positie in het sociaal maatschappelijke domein o.a. waar het gaat om diversiteit en mobiliteit van ons personeel. In onze advisering aan en samenwerking met partners willen we duurzaamheid meer stimuleren.

Projecten van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant:

Bezoekadres
Doornboslaan 225-227
4816 CZ Breda

Meer weten?
www.vrmwb.nl

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap