Doe mee met Duurzaam Bergen op Zoom

Dit platform maakt zichtbaar wat er in onze gemeente en regio gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Het kan dus niet bestaan zonder initiatieven en plannen vanuit Bergenaren zelf! Gelukkig zijn er al flink wat Duurzame Doeners die de weg naar Duurzaam Bergen op Zoom hebben gevonden.

Over de verschillende projecten in Bergen op Zoom

 

Bijvoorbeeld het Oererf: een ecologische woongemeenschap in oprichting. Maar ook de wijkcommissie Bergse Plaat en Stichting De Groene Pluim zijn vertegenwoordigd op het platform. Er staan nog veel meer projecten en organisaties op deze website. Zo vindt je een overzicht van alle lokale initiatieven. In de agenda vindt je  ‘groene’ activiteiten die zij organiseren.

 

 
Project werkgroep zwerfvuil

Ook een Duurzame Doener?

 

  • Heeft jouw organisatie of initiatief een duurzaam doel?

  • Ben je actief in de gemeente Bergen op Zoom?

 

Sluit je dan aan als initiatiefnemer!

 

Duurzaam Bergen op Zoom is volop in beweging. Het is een gezellige verzamelplek voor iedereen die duurzaamheid een belangrijk thema vindt. Je bent van harte welkom om bij te dragen! Wil jij net als de Duurzame Doeners iets positiefs bijdragen aan de samenleving, de natuur en de toekomst? Meld jouw initiatief dan aan via deze website. Wij zorgen dan dat je voortaan te vinden bent op dit platform.

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap