Doorgeefwinkel Deelboz

Wat is het Deelboz?
Wij zijn een doorgeefwinkel. In onze winkel kunt u terecht wanneer u spullen heeft die u niet meer gebruikt of wanneer u juist opzoek bent naar iets leuks.

Hoe werkt het?
Bij ons kunt u geven en krijgen, bijna helemaal gratis! Het geven en krijgen staat los van elkaar en iedereen is welkom.
Iedere bezoeker mag voor eigen gebruik maximaal 5 gratis artikelen meenemen. Uitgezonderd kleding, schoenen, accessoires en toiletartikelen, hiervoor betaalt u €0,50 per stuk. De betaalde artikelen mag u onbeperkt meenemen. Wij nemen donaties aan in de vorm van spullen die heel, schoon en bruikbaar zijn. Én ook niet onbelangrijk: het moet met 2 handen te dragen zijn. Voor bijvoorbeeld wasmachines of bankstellen is in onze winkel helaas geen plaats.

Wat doen wij?
Wij zetten ons in voor iedere burger die het nodig heeft. Of dit nu iemand is met een kleine portemonnee opzoek naar huisraad óf iemand met een groter budget die net dat ene item zoekt wat nergens meer te vinden is. We benadrukken dat iedereen welkom is. Daarbij helpen we graag mensen die elders buiten de boot vallen en zetten we ons regelmatig in voor grotere projecten.
Zo zijn wij sinds een aantal jaar bekend om onze speelgoedacties en Recycle Sint ruilbeurs. Daarnaast werken we o.a. samen met WijZijn traverse groep, Stichting Ekulinda en Kip en Apie kinderfeestjes. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winkel? U bent van harte welkom!

Initiatiefnemer:

Doorgeefwinkel Deelboz

Rembrandtstraat 52a

4625CC Bergen op Zoom

Dit project draagt bij aan:

X
Share via
Copy link
Powered by Social Snap