Postcoderoos regeling

​Heb je geen eigen of geschikt dak voor zonnepanelen? Geen zorgen, je bent niet de enige. Daarom werken de gemeente Bergen op Zoom en de  Energie Coöperatie Bergen op Zon (ECB) samen! Voor het opwekken van energie organiseert de ECB een locatie bij jou in de buurt, zoals een school of een fabriek. Zo kun je zonder eigen zonnepanelen toch duurzaam bezig zijn. Word lid van ECB, neem deel aan onze projecten en beslis mee over het beleid!

 

 

Zonnecentrale Gemeentewerf

De gemeente stelt het dak van de buitenloodsen van de Gemeentewerf aan de Blankenweg in Bergen op Zoom beschikbaar. ECB verzorgt de installatie, aansluiting, exploitatie en beheer van de panelen, als ook de administratie, communicatie en advisering. Inmiddels zijn alle 332 participaties uitgegeven en kan er niet meer worden ingeschreven op dit project.

Zonnecentrale Eventum

Het Eventum is eigendom van de gemeente Bergen op Zoom en ligt aan de Dr. Ir. van Veenweg. Het dak  biedt voldoende capaciteit voor 800 panelen. Om te beginnen wordt Zonnecentrale Eventum voorzien van 316 panelen, ofwel 196 participaties. Bij voldoende belangstelling wordt dit uitgebreid.

 

 

 

 

 

 

 

Partners

Blokstallen 2b
4611 WB Bergen op Zoom

Meer weten?
https://www.ste-boz.nl

X